O LEO (SUSHI CHEF) με επιμονή έμαθε τα μυστικά του (όχι όλα) στη Σοφία η οποία τιμά τον δάσκαλο της. Συχνά ο Leo έρχεται με καινούργιες προτάσεις και υστέρα από τη κατάλληλη εκπαίδευση προτείνονται στους φίλους μας. Όπως και σε όλα τα είδη μαγειρικής έτσι και στο Sushi το μεγαλύτερο μυστικό είναι η φρεσκάδα των χρησιμοποιούμενων υλικών.
Συνεργαζόμαστε με ψαράδες από την Αίγινα, Κάλυμνο , Κρήτη και γενικά από όλη την Ελλάδα ούτως ώστε να έχουμε την καλύτερη ποιότητα. Επίσης είμαστε οι ίδιοι παραγωγοί σε λαβράκι τσιπούρα , στο ιχθυοτροφείο μας στο Σούνιο, γεγονός που μας δίνει το πλεονέκτημα να έχουμε πάντα φρέσκα ψάρια έχοντας την αλυσίδα παραγωγής. Στο παντοπωλείο συνεργαζόμαστε με μικρούς παραγωγούς για να έχουμε πάντα άριστο ελαιόλαδο και πλήθος προτάσεων σεβόμενοι τον καταναλωτή προσφέροντας του καλά προϊόντα σε προσιτές τιμές.